חומרים:

עבור 2 סועדים:

הוראות הכנה:

1. הכנת הרוטב – חותכים את הבצל קצוץ ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד שמזהיב.

הכנת הפסטה: במקביל, מרתיחים מים בסיר, ומוסיפים את הפסטה כאשר המים רותחים.

2. חותכים את הסלמון לחתיכות קטנות ודקות ומטגנים כ-3 דקות יחד עם הבצל.

3. מוסיפים את השמנת למחבת עם הבצל והסלמון ומבשלים למשך 3 דקות.

4. כשהפסטה והרוטב מוכנים מערבבים יחדיו בסיר.

5. מגישים בצלחת ומוסיפים מלמעלה פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *